POSLOVNI KORISNICI
PRIVATNI KORISNICI
  • Banner
  • Banner
Webmail | Podešavanja
 
Vi ste ovde: MyAdsl | Poslovni korisnici | Usluge

Usluge

poslovni korisnici

ADSL

ADSL - asimetrična digitalna pretplatnička linija, omogućuje Vam ostvarivanje stalne, brze i kvalitetne vezu ka internetu sa višestruko većim brzinama u odnosu na klasičan dial-up pristup, uz istovremeno slobodnu telefonsku liniju.

Bežični internet

Realizacijom stalne veze preko GroNet bežičnih sistema korisnik dobija stalni pristup internetu 24 časa dnevno, 30 dana u mesecu, 12 meseci u godini, sa brzinama prenosa u rasponu od 1Mbit/s do 9 Mbit/s. Bežični internet je pravo rešenje za Vas ako se aktivni na internetu, ako nemate telefon, ili imate potrebe za povremenim kvalitetnim vezama sa internetom...

Kablovski internet

Kablovski Internet je tehnologija koja se realizuje po postojećem vodu za kablovsku televiziju i omogućuje da Vaš računar bude stalno povezan na internet, a da pri tome možete neometano da koristite Vašu telefonsku liniju.

Fast Ethernet

GroNet Fast Ethernet kablovski internet je servis koji podrazumeva povezivanje korisnika na internet korišcenjem kablovske specijalne ultrabrze infrastrukture namenjene distribuciji digitalnog prenosa podataka u stambenim zgradama.

Prenos podataka

Delatnost bazirana na internet tehnologiji sa ciljem da korisnicima jednostavno i brzo omogući prenos podataka. U rešavanju zahteva oslanjamo se na napredne tehnologije pomoću kojih smo izgradili i sopstvenu bežicnu infrastrukturu.

Web Hosting i registracija domena

Doba globalnih komunikacija zahvatilo je i Vaše domove i svaku ozbiljnu firmu koja drži do svog poslovnog imidža. Ukoliko imate potrebe da svojim klijentima ili prijateljima ponudite kako vizuelno prijatan sajt, tako i sajt koji je neprekidno dostupan na internetu, GroNet Web Hosting servis je pravo mesto za Vas.

Hosting akcija

Da li Vaše preduzeće ima svoju internet prezentaciju?

 

Web Hosting + Web dizajn

 

Postanite GroNet korisnik bilo kog hosting paketa i ostvarite popust od čak 50% na izradu internet prezentacije.