POSLOVNI KORISNICI
PRIVATNI KORISNICI
  • SMS Express
  • Web dizajn
Webmail | Podešavanja
 
Vi ste ovde: MyAdsl | Privatni korisnici | Usluge

Usluge

privatni korisnici

ADSL

ADSL - asimetrična digitalna pretplatnička linija, omogućuje Vam ostvarivanje stalne, brze i kvalitetne vezu ka internetu sa višestruko većim brzinama u odnosu na klasičan dial-up pristup, uz istovremeno slobodnu telefonsku liniju.

Bežični internet

Realizacijom stalne veze preko GroNet bežičnih sistema korisnik dobija stalni pristup internetu 24 časa dnevno, 30 dana u mesecu, 12 meseci u godini, sa brzinama prenosa u rasponu od 1Mbit/s do 9 Mbit/s. Bežični internet je pravo rešenje za Vas ako se aktivni na internetu, ako nemate telefon, ili imate potrebe za povremenim kvalitetnim vezama sa internetom...

Kablovski internet

Kablovski Internet je tehnologija koja se realizuje po postojećem vodu za kablovsku televiziju i omogućuje da Vaš računar bude stalno povezan na internet, a da pri tome možete neometano da koristite Vašu telefonsku liniju.

Fast Ethernet

GroNet Fast Ethernet kablovski internet je servis koji podrazumeva povezivanje korisnika na internet korišcenjem kablovske specijalne ultrabrze infrastrukture namenjene distribuciji digitalnog prenosa podataka u stambenim zgradama.

Web Hosting i registracija domena

Doba globalnih komunikacija zahvatilo je i Vaše domove i svaku ozbiljnu firmu koja drži do svog poslovnog imidža. Ukoliko imate potrebe da svojim klijentima ili prijateljima ponudite kako vizuelno prijatan sajt, tako i sajt koji je neprekidno dostupan na internetu, GroNet Web Hosting servis je pravo mesto za Vas.

Trajni Nalog

Brigu o Vašim internet računima prepustite drugima.

 

Diners Club international

 

Diners Club International® i GroNet omogućili su Vam da MyADSL internet pakete plaćate Diners Club karticom putem trajnog naloga.